Doelgroep

This Page in English

Mijn doelgroep zijn de ondernemers met een eenmanszaak of een v.o.f. ( vennootschap onder firma ) die géén personeel in dienst hebben.

Hierbij maakt het in principe niet uit of je een starter bent of al enige jaren een eigen bedrijf hebt, wanneer je graag goed begeleidt wilt worden in klare taal en met duidelijke voorbeelden, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn huidige klantenkring is zeer divers en bestaat o.a. uit;

Handel in werkkleding, Adviesburo Brandveiligheid, Dierenfotograaf, Onderwijs-consulenten, Vrachtwagenchauffeur, Fietsenmaker, Kapsters, Kledingherstelster, Jurist, Creatieve Workshop-ontwikkelaar, Kraanmachinist, CV-installateur, Tassenhandel, Masseuse, Schoenmakerij, Electriciën, Juweliers-groothandel, Glaskralenbrandster, Zelfstandig Verpleegkundigen, Bemiddelingsbureau voor ZZP-ers in de Zorg, Koeriersbedrijf, Automechanicus, Pianist, Pedicure, Website-ontwikkelaar, Kinderopvang, Handel in automobiel-isolatiematerialen, Coach, Remedial Teacher, Kinder-psycholoog, Inkt-handelaar, Handel in Gadgets, Rijschoolhouder, Tekstschrijfster, Gitaarleraar, Muur-schilderes ( Murals ), Pilates-instructrice, ICT-bedrijf, Sport-instructeur, Opticien / Optiek, Architect, Schrijver, Vormgeefster, Voetreflexologietherapeut, Vertaalster, etc.

 


Een divers klantenbestand is voor mij echter totaal geen probleem, maar juist een verrijking, aangezien ik in de huid kruip van de ondernemer en daar de behoeften aan aanpas en ik hierdoor steeds meer inzicht krijg in de verschillende takken van sport.

Comments are closed.