Werkgebied heel Nederland

This Page in English

Alhoewel EyeCount4U gevestigd is in Finsterwolde ( t/m 27-3-2020 in Sprang-Capelle Noord-Brabant ) en het grootste deel van mijn klantenkring afkomstig is uit Brabant, heb ik toch een behoorlijk aantal klanten uit andere delen van het land!

Dit is voortgekomen uit het feit dat ik via mond-tot-mond-reclame nieuwe klanten kreeg aangemeld via de bestaande klantenkring. Hoewel ik vervolgens helemaal niet in de buurt van hun woonplaats werkzaam ben, maar zij hier geen problemen mee leken te hebben, nam ik hen aan als client. Vervolgens bleek uit de praktijk dat het ook totaal geen problemen opleverde, aangezien het merendeel van de communicatie die we samen hebben, plaatsvindt via email, whatsapp en telefoongesprekken. De administratieve stukken kunnen worden opgestuurd via de post of digitaal worden aangeleverd ( afhankelijk van de persoonlijke situatie, dit verschilt per ondernemer ).

Ook is het niet meer nodig om naar mijn kantoor te komen voor het startersgesprek omdat wij deze kunnen houden via het gebruik van Windows Quick Assist én onze mobiele telefoons.

De afgewerkte administratie kan door mij worden teruggestuurd als pakket via PostNL met track&trace-code. Uw administratiemappen worden met zorg ingepakt in bubbelfolie en inpakkarton, dus u hoeft niet bang te zijn dat er iets beschadigd raakt.

Wat veel belangrijker is dat er tussen ons een klik bestaat en dat er wederzijds vertrouwen is, de afstand is dan van ondergeschikt belang!

Bent u ondernemer en woont u niet in de buurt? Schroom dan niet om toch gewoon contact met me op te nemen, want voor mij is het namelijk geen enkel probleem!

 

 

Comments are closed.