Online Kennismakings- & Startersgesprek

Online Startersgesprek

I.v.m. het feit dat mijn cliënten verspreid in Nederland wonen heb ik een manier gevonden om het kennismakings- en startersgesprek Online te laten plaatsvinden. In de praktijk blijkt deze methode ook nog eens heel goed te werken aangezien het veel efficienter is voor beide partijen. 

Maar hoe vindt dat Online Startersgesprek dan plaats? M.b.v. onze beider PC’s via Windows Quick Assist  ( ‘Hulp op Afstand via Quick Assist’  ) en onze beider Mobiele telefoons. We spreken met elkaar via de Mobiele Telefoons en via Windows Quick Assist kan ik je computerbeeldscherm bedienen waarin ik de documenten open die ik gebruik voor de te bespreken onderwerpen. 

Wanneer iets niet helemaal duidelijk is en extra toegelicht moet worden, laat ik dat zien op je eigen pc, op je eigen beeldscherm. Aangezien wij beiden naar hetzelfde scherm kijken en wij beiden de bediening hebben en de bestanden die wij bespreken op jouw eigen pc staan, waarbij er ook weinig afleidingen zijn en waarbij je tevens ook  nog eens heel makkelijk de mogelijkheid hebt om een pauze in te lassen, is het een zeer efficiënte methode gebleken, die ook nog eens kostenbesparend is!

Comments are closed.